top of page

Rozšířené taneční kurzy

Od pátku 19. 11. 2021 bude probíhat výuka rozšířených tanečních kurzů.


Rozšířené kurzy jsou vhodné pro všechny zájemce z řad absolventů základních tanečních kurzů, které tanec baví, chtějí si probírané taneční figury více procvičit, nebo si jen přidat hodinu tance týdně navíc.


Výuka bude probíhat pravidelně od 19. 11. 2021 po celou dobu konání základních tanečních kurzů (do 25. 2. 2022) každý pátek od 16:00 do 17:00 v tělocvičně ZŠ Poláčkova (Poláčkova 1067/3, 140 00 Praha 4). Jedná se o neformální kurz. Účastníci kurzu se mohou účastnit v civilním, běžném oblečení - jedinou podmínkou je společenská obuv.


Cena Rozšířených tanečních kurzů je 600 Kč/osoba. Na Rozšířené taneční kurzy čerpá TŠ a TK DanceExpert finanční prostředky z dotačního programu na podporu sportující mládeže.

Kontrola čerpání dotace zahrnuje mimo jiné i kontrolu faktické existence mladých sportovců. Právě pro tyto účely potřebujeme osobní údaje účastníků jako adresa trvalého bydliště a celé rodné číslo. Děkujeme, že nám tyto informace poskytnete a my můžeme nabízet Rozšířené taneční kurzy za velmi přívětivou cenu. Poskytnuté údaje podléhají ochraně osobních údajů a slouží výlučně pro potřeby dotačního programu.


Přihlášku můžete vyplnit elektronicky v sekci Přihlášky, nebo přinést vyplněnou papírovou (obdržíte na hodině základního tanečního kurzu).


Těšíme se na Vás!

Ing. Jan Černý & Anežka Šímová - Vaši taneční mistři




111 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page