top of page

Kurz je obsazen! Co s tím?

Milí zájemci o taneční kurzy. Velice nás těší Váš zájem, díky kterému se obzvláště Taneční kurzy pro mládež rychle plní.


Prostory kde taneční kurzy probíhají bohužel nejsou nafukovací (věřte, že bychom je opravdu rádi přifoukli tak, aby se tam vešli všichni zájemci). Se skokovým plněním tanečních kurzů (není výjimkou, že během 60 minut evidujeme 30 nově příchozích přihlášek do totožného kurzu) přichází také situace, kdy při naplnění kapacity zastavujeme možnost přihlášení do kurzu.


Jako první tuto skutečnost zaznamenáte přímo v přihlášce, kde kurz prostě a jednoduše zmizí. V úvodu přihlášky se sice objeví noticka, že je daný kurz již obsazen, ale do tohoto kurzu už přihlášku podat nelze. Následně informaci o obsazenosti kurzu doplníme všude na webových stránkách.


Pokud jste se do daného kurzu chtěli přihlásit a najednou to není možné, máme pro Vás následující doporučený postup:


Zvažte, zda-li se můžete přihlásit do jiného kurzu. Pokud ano, raději se svižně přihlaste. Naprosto chápeme, že se chcete ve většině případů přihlásit jako celý kolektiv, ne vždy to ale kapacita kurzu umožní. Můžete požádat o pozici náhradníka, ovšem nemůžeme Vám zaručit, že se pro Vás v kurzu místo uvolní.


1) Pokud se do kurzu stihla přihlásit pouze část skupiny, se kterou jste se chtěli kurzu zúčastnit i Vy, doporučujeme, aby se druhá část skupiny přihlásila do jiného kurzu. Pravděpodobnost, že se v plně obsazeném kurzu uvolní více míst není velká.


2) Pokud jste jednotlivec, kterému jsme utnuli možnost přihlášení tzv. "před nosem", máte následující možnosti:


a) Svým šarmem a komunikačními dovednostmi okouzlit některé své spolužáky (kteří jsou přihlášeni do plně obsazeného kurzu) tak, že požádají o přestup do jiného kurzu, kde je ještě volné místo a Vy tam zašlete přihlášku také. Tak budete chodit alespoň s některými ze svých přátel.


b) Zkusíte se přihlásit jako náhradník. Na e-mail info@danceexpert.cz zašlete veškeré informace z přihlášky a požádáte o zařazení jako náhradníci. Pokud v kurzu vznikne volné místo, budeme Vás o tom informovat a můžete začít kurz navštěvovat.


Doporučujeme: Pokud o taneční kurzy máte opravdu zájem, podejte si svižně přihlášku do jiného, ještě volného kurzu a zároveň požádejte o možnost být náhradníkem v plně obsazeném kurzu. Tak máte jistotu!


My se budeme snažit Vám v maximální možné míře vyhovět.


Děkujeme za pochopení


Vaši taneční mistři





96 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page