top of page

Informace ke konci tanečních kurzů (poslední lekce, ples, pokračovací kurzy, soutěž pro absolventy)

Vážení rodiče,

vážení absolventi,


dovolte nám informovat Vás o následné nabídce kurzů pro absolventy, o plese a o možnosti zúčastnit se Mistrovství České republiky.


Tento týden probíhá ve všech kurzech závěrečná lekce, která je ve znamení pyžamovo-zvířátkové párty. Zároveň vyřizujeme poslední fotografie, které si ještě absolventi nevyzvedli.


Od příštího týdne začínají Pokračovací taneční kurzy (PTK). Tyto kurzy jsou určeny pro všechny naše absolventy, kteří si chtějí celou výuku velmi důsledně zopakovat a zároveň se naučit i něco více. Není podmínkou se hlásit v páru, ale porosíme všechny zájemce, aby Ti, kteří jsou rozhodnuti se přihlásili do konce týdne, tedy do 27.2.2022 na webových str. a Ti kteří rozhodnuti nejsou, se mohou přijít zdarma podívat na 1. lekci. PTK budou probíhat v místě kde probíhaly klasické taneční kurzy a na základě počtu přihlášených upřesníme časy před 1. lekcí. V tuto chvíli stále denně přicházejí nové přihlášky.


V návaznosti na končící taneční kurzy nabízíme všem absolventům velmi výjimečnou a neopakovatelnou příležitost zúčastnit se tzv. Mistrovství České republiky pro absolventy tanečních kurzů, které vypisuje Svaz učitelů tance ČR, se mohou zúčastnit pouze absolventi tanečních kurzů sezóny 2021-2022, kteří byli tento rok poprvé v tanečních kurzech, není jim více než 18 let a nikdy se neúčastnili žádné taneční soutěže. Tohoto mistrovství, které se bude konat v sobotu 5.3.2022 v Praze, se mohou zúčastnit páry všech tanečních škol v ČR, které je na tuto soutěž vyšlou. Velmi rádi všechny domluvené taneční páry (jedince případně spárujeme) přihlásíme na tuto soutěž a následné 2 pátky (25.2. a 4.3.2022), připravíme a na samotné soutěži podpoříme. Prosíme nejen ty, kteří se nám po každé lekci hlásíte, ale i Vás, kteří se ještě rozhodujete, abyste se nám formou e-mailu přihlásili!


Na základě vládního rozvolnění, které vešlo v platnost 19.2.2022 se mohou pořádat kulturní akce do 500 stojících a pohybujících se osob, tedy i plesy. Díky tomuto připravujeme pro naše absolventy mládežnických kurzů, kurzů pro VŠ i kurzů pro dospělé dva PLESY. Plesy se budou konat v sobotu 26.3.2022. Jelikož jsme limitováni počtem návštěvníků (500 osob), jsme nuceni pro všechny absolventy uspořádat dva po sobě jsoucí plesy:


Časový harmonogram dvou závěrečných plesů 26.3.2022 1. ples 14 - 15 h. příchod účastníků plesu a jejich kontrola 15 - 18 h. PLES (RAUT) 18 - 18:30 h. odchod ze sálu 2. ples 18:45 - 19:30 h. příchod účastníků plesu a jejich kontrola 19:30 - 22:30 h. PLES (RAUT) 22:30 - 23:00 h. odchod ze sálu Vstupenky na oba plesy vzhledem k omezenému počtu osob, bude možné si objednat a koupit pouze přes naše webové stránky www.danceexpert.cz. Veškeré podrobné informace k plesům a jak si na plesy koupit vstupenky poskytneme v neděli 27.2.2022. Jelikož se plesy budou konat až za měsíc od koce tanečního kurzu, nabídli jsme všem absolventům tzv. opakovací lekci. Vysvětlili jsme všem absolventům, že měsíc je dlouhá doba a zda mají o opakovací lekci zájem. Skoro všemi absolventy na kurzu byla tato nabídka odsouhlasena. Opakovací lekce proběhnou ve všech kurzech ve standardních časech tanečního kurzu v týdnu 21. - 25.3.2022. Jelikož se jedná o lekci navíc a musíme na ni objednat a zaplatit sály a další náklady, tak si každý absolvent přinese 150 Kč/90 min. lekce. Na lekci s absolventy zopakujeme kompletní repertoár všech tanců, které jsme se v tanečních učili. Věříme, že vše, co pro naše absolventy děláme je přínosné a doufáme, že můžeme počítat i s podporou Vás rodičů. S poděkováním a srdečnými pozdravy, Ing. Jan Černý & Anežka Šímová, taneční mistři TŠ a TK DanceExpert



507 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page