top of page

Informace ke konci tanečních kurzů

Vážení rodiče, Milí účastníci tanečních kurzů, Rádi bychom Vás informovali o průběhu závěru tanečních kurzů. 1.

V nadcházejícím týdnu od 13. 2. budou probíhat poslední lekce v klasickém společenském formátu. V Ďáblickém kurzu proběhne lekce dokonce dvojitá jako náhrada za neuskutečněnou lekci v termínu jarních prázdnin Prahy 6-10. 2.

V týdnu od 20. 2. proběhne závěrečná 18. lekce – pyžamo/zvířátková party. Prosíme absolventy aby na tuto lekci přišli buďto v kostýmu zvířátka, nebo v pyžamu. Fantazii se meze nekladou (jedinou podmínkou je, abyste se v převleku mohli dobře pohybovat). 3.

Závěrečný věneček proběhne v sobotu 4. 3. 2023 v sále SOŠ na Jarově od 18:00. Pro absolventy: oblek, bílá košile, vysoké ponožky, společenská obuv, motýlek (nejlépe černý), kapesníček do kapsy saka (dostávali od slečen na Vánočním plese) Pro absolventky: Nejlépe bílé dlouhé šaty, nebo světlé dlouhé šaty (jakákoli světlá barva). Pokud to není možné, prosíme slečny, aby měly alespoň dlouhé šaty v jakékoli barvě. Pro doprovod: společenské slavnostní oblečení a společenská obuv. Pro pány oblek, pro dámy delší šaty/ kalhotový kostým/ kombinace halenky a delší sukně. Cena vstupenek zůstává i v této turbulentní době neměnná 250 Kč absolvent, 500 Kč host, děti do 10let zdarmaVstupenky jsou v prodeji od 12. 2. 2023 0:01 na www.danceexpert.cz nebo https://form.simpleshop.cz/Vy68/ Podrobnosti k programu plesu a k podobě rautového menu budeme zasílat později. 4.

Mezi závěrečnou lekcí pyžamo/zvířátko a závěrečným plesem budeme v týdnu od 27. 2. pořádat doplňkovou 19. lekci pro všechny zájemce. Obsahem 19. lekce bude zopakování všech tanců a taneční hra v rytmu salsy – Casino Rueda Jedná se o lekci navíc nad rámec tanečních kurzů. Lekce je vhodná nejen pro ty, které to v tanečních bavilo a také pro ty, kteří některé lekce zameškali a nejsou si jisti, zda umí všechny tance. Lekce proběhne v běžném normálním oblečení (s sebou na přezutí obuv vhodnou pro tanec).

Doplňková 19. lekce proběhne ve stejných dnech a časech jako předchozí lekce tanečního kurzu.

Cena lekce je 100 Kč/os. (k úhradě buďto na místě při příchodu, nebo na účet TŠ č.ú.: 1188692014/3030 do poznámky uveďte jméno účastníka a kurz).

Na poslední lekce s letošními mimořádně šikovnými a příjemnými absolventy se velmi těšíme a doufáme, že si je společně užijeme v co největším počtu. S Vámi rodiči a dalšími hosty se těšíme na viděnou na závěrečném plese naší taneční školy. Velmi si vážíme toho, že jste svým dětem umožnili navštěvovat taneční kurzy a doufáme, že je na závěrečný ples doprovodíte. Děkujeme S pozdravem Ing. Jan Černý & Bc. Anežka Šímová - taneční mistři Taneční škola DanceExpert





89 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page