top of page

COVID - info

Vážení účastníci tanečních kurzů,

vzhledem k nepředvídatelnému vývoji vln pandemie onemocnění covid-19 zpřísňujeme pravidla pro účast v tanečních kurzech.


Za poslední dobu počty osob, které se onemocněním covid-19 nakazily, opět pozvolna rostou. Protože nechceme ohrozit průběh tanečních kurzů, dovolujeme zpřísnit podmínky pro vstup do tanečního kurzu. Od 3. lekce tanečních kurzů (od týdne počínaje pondělkem 18. 10. ) budeme účastníky kurzů přísněji kontrolovat před začátkem každé lekce.


V souladu s obecnými pravidly pro povinné testování osob se každý klient musí při příchodu do tanečního kurzu prokázat:


a) potvrzením o dokončeném očkování (2 týdny po aplikace 2. dávky u dvoudávkových vakcín nebo 2 týdny po aplikaci jednodávkové vakcíny)


nebo


b) negativním výsledkem testu z oficiálního odběrového místa na Covid-19, u AG testu ne staršího 3 dnů, u PCR testu ne staršího 7 dnů.


nebo


c) potvrzením o prodělání nemoci Covid-19 ne starší 180 dnů (pozitivní výsledek testu)


nebo


d) testem pro prokázání dostatečných hodnot protilátek.


Pro očkované: Stačí předložit certifikát o očkování (v aplikaci Tečka, vyfocený certifikát uložený v mobilu nebo jeho papírová kopie, případně zaslat e-mailem) pouze v prvních hodinách tanečních kurzů - zaznamenáme si Vás, že jste očkovaní a na dalších hodinách se již nebudete muset prokazovat.


Pro testované: Před začátkem každé hodiny tanečního kurzu dorazte o pár minut dříve, abychom mohli zkontrolovat Váš test. Stačí předložit výsledek testu elektronicky (v aplikaci Tečka, vyfocený certifikát uložený v mobilu), samozřejmě můžete i jeho papírovou kopií. Prosíme nezasílejte negativní výsledky testů e-mailem.


Pro Ty, kteří se prokazují potvrzením o prodělané nemoci, případně testem na hodnotu protilátek: Prosíme, zašlete potvrzení e-mailem, nebo jej mějte na každém kurzu s sebou.


Nejste-li očkovaní, prosíme testujte se.


RT-PCR testy jsou pro osoby se zdravotním pojištěním v ČR v současnosti poskytovány zdarma dvakrát do měsíce, antigenní testy jsou pro osoby se zdravotním pojištěním v ČR v současnosti poskytovány zdarma jednou za sedm dnů.


Veškeré informace k testování naleznete zde: https://testovani.uzis.cz/ včetně seznamu všech odběrových míst.


Děkujeme za pochopení

Vaši taneční mistři






117 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page