top of page

Taneční kurzy vs. covid-19

Vážení absolventi tanečních kurzů, začátek tanečních kurzů se blíží.

Zdá se, že onemocnění covid-19 naši společnost jen tak neopustí, proto Vás chceme informovat o hygienicko-provozních pravidlech v našich kurzech a požádat Vás o spolupráci a součinnost při jejich dodržování.


Chceme dělat to, co nás baví a sdílet s Vámi radost z tance, přitom ale zůstat ohleduplní k našemu zdraví, i ke zdraví ostatních.


1. Na lekci přijďte jen, cítíte-li se zcela zdraví, bez příznaků respiračního onemocnění. Pokud se necítíte dobře, raději se z lekce se omluvte a požádejte o náhradu lekce v jiném termínu.


2. V souladu s obecnými pravidly pro povinné testování osob se každý účastník kurzu musí při příchodu do naší provozovny prokázat:

  • potvrzením o dokončeném očkování (2 týdny po aplikace 2. dávky u dvoudávkových vakcín)

  • nebo negativním výsledkem testu z oficiálního odběrového místa na Covid-19, u AG testu ne staršího 3 dnů, u PCR testu ne staršího 7 dnů. Na základě změny MZČR nově neplatí domácí samotesty či testování z práce.

  • nebo potvrzením o prodělání nemoci Covid-19 ne starší 180 dnů

  • studenti, kteří byli testování ve škole se mohou také prokázat čestným prohlášením respektive čestným prohlášením zákonného zástupce osoby nebo potvrzením školy, že absolvovali nejdéle před 72 hodinami rychlý antigenní test (RAT) na stanovení přístomnosti antigenu viru SARS-CoV-2, který je určen pro sebetestování nebo povolený Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou s negativním výsledkem - viz mimořádné opatření vlády ČR zde dne 19. 8. 2021 s účinností od 1. 9. 2021, odstavec I, článek 16, písmeno f)


Žádné z potvrzení nám odevzdávat nemusíte, jen jej naši asistenti při vstupu do tanečního sálu z kontrolují. Máte-li v mobilním zařízení staženou aplikaci Tečka, stačí jakékoli potvrzení ukázat v této aplikaci.


V případě potřeby (např. kontrola KHS) nám, prosíme, buďte připraveni kopii Vašeho potvrzení/ čestného prohlášení poskytnout.


3. Během samotné lekce není ochrana dýchacích cest povinná. Při příchodu, odchodu, a o přestávce během pohybu ve společných prostorách (šatny, toalety apod.) je respirátor povinný.


4. Bezprostředně po vstupu do tanečního sálu použijte, prosíme, připravené dezinfekční prostředky na ruce. Dodržujte prosím pravidla maximálního možného odstupu od ostatních účastníků kurzu.



5. V případě, že se v tanečním sále střídá více skupin za sebou, musí být po skončení lekce a odchodu předcházející skupiny nejprve sál důkladně vyvětrán a teprve poté bude umožněný vstup následující skupině.

Do tanečního sálu, prosíme, vstupujte až na základě pokynu našich asistentů.


Tato pravidla se mohou změnit v závislosti na usnesení nařízení MZČR či vlády nebo situace v prostorech, kde probíhá výuka. Ostatní pravidla vyplývající z našich obchodních podmínek zůstávají v platnosti nadále tak, jako tomu bylo dříve.



Děkujeme za pochopení.

Čestné prohlášení TŠ DanceExpert
.pdf
Download PDF • 147KB


152 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page